Voor Amnesty doe ik mee aan de Schrijf Je Vrij-challenge

Arwen Willemsen

Raised

555
111% reached of my target amount €500

Ik ben Arwen en ik zet mij in voor een belangrijke zaak die mij nauw aan het hart ligt: mensenrechten. Op 10 februari 2024 zal ik gedurende 10 uur lang brieven schrijven in de voormalige gevangenis de Lik in Utrecht voor 10 mensenrechtenverdedigers. Door mij te sponsoren haal ik geld op voor de strijd voor mensenrechten. Dit is meer dan een persoonlijke uitdaging; het is een kans om een verschil te maken in het leven van mensen overal ter wereld. De opbrengsten van deze inspanning zullen worden gedoneerd aan Amnesty.

Waarom mensenrechten? Omdat ze de kern vormen van onze gedeelde menselijkheid. Ongeacht geslacht, etnische afkomst, godsdienst of politieke overtuiging heeft ieder individu recht op waardigheid en respect. Mensenrechten zijn universeel en onvervreemdbaar; ze gelden altijd en overal, voor iedereen.

Jouw steun is van onschatbare waarde voor het verdedigen van deze fundamentele rechten. Elke donatie, groot of klein, brengt ons dichter bij een wereld waarin iedereen in vrede en vrijheid kan leven. Wil jij mij helpen? Samen kunnen we het verschil maken