I

Voor Amnesty doe ik mee aan de Schrijf Je Vrij-challenge

Isabeau van Gorcom

( Member of team: Freedom writers )

Raised

170
56% reached of my target amount €300

Ik ga 10 uur lang brieven schrijven in de gevangenis uit solidariteit naar iedereen die op deze wereld onrecht word aangedaan en schrijf ik mijzelf vrij! Hiermee haal ik geld op voor mensenrechten. Help jij mij hierbij door een donatie te doen?

Alles wat je geeft komt een keer bij je terug. Zelfs 1 euro uit zuivere intentie kan wonderen verrichten. Ik zal er ontzettend dankbaar voor zijn en hopelijk kunnen we zo samen andere helpen! Alle opbrengst gaat naar Amnesty die zich inzet voor de rechten en levensbehoeftes van alle mensen over de hele wereld. 

Ik ga opstaan voor de rechten van de mens, want ondanks niet iedereen weet wat hij wil of wie hij is en ligt de focus vaker op onze verschillen en is de liefde soms zoek, in de kern zijn we allemaal mens. Ik gun iedereen de vrijheid van het leven om zichzelf te vinden. 

"Hij die niet in opstand komt tegen onderdrukking, doet zichzelf onrecht." 

Amnesty komt met het schrijven in actie voor mensen die onterecht vastzitten of worden bedreigd vanwege hun werk, mening of om wie ze zijn. Ze sturen honderdduizenden brieven naar koningen, ministers en presidenten en vragen hun een einde te maken aan onrecht. Deze internationale actie levert elk jaar succes op. Activisten komen vrij, discriminatie stopt, daders worden berecht. Help je ook mee?

"Ik maak me zorgen om de wereld, maar dat heeft zo weinig zin. Dus leg ik mij niet neer bij onrecht, maar ga er keihard tegenin."